Diensten

Bij Illing Afbouw en Montage kunt u terecht voor een groot aantal (ver)bouwdiensten in en rondom uw huis. De meeste werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd, maar voor specialistische werkzaamheden werken wij samen met andere vakmensen. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die Illing Afbouw en Montage aanbiedt.

Keukens
Keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Wilt u een keuken op maat? Wij tekenen voor u de keuken die bij u past. Vervolgens zullen wij uw oude keuken netjes verwijderen (indien nodig). Daarna plaatsen wij de nieuwe keuken inclusief inbouwapparatuur. Na de afwerking heeft u een keuken geheel naar eigen smaak.
Het is uiteraard ook mogelijk om standaard keukens door ons te laten installeren.

Badkamers en sanitair
Wij ontwerpen en realiseren badkamers en toiletten geheel naar uw wens. Of het nu gaat om een compleet nieuwe installatie, of een gedeeltelijke renovatie.
Allereerst gaan wij met u om de tafel voor het ontwerpen van de badkamer tot deze 100 procent naar wens is.
Daarna gaan wij aan de slag. Wij verzorgen het verwijderen en afvoeren van de bestaande badkameronderdelen. Vervolgens plaatsen wij de nieuwe badkamer en werken het geheel netjes af. Waar nodig worden waterleidingen en elektriciteit verplaatst.

Dakbedekking
Voor zowel platte als hellende daken voorzorgen wij dakbedekking en renovatie.

Zonnepanelen
Steeds meer mensen nemen zonnepanelen. Zo denkt u aan het milieu, maar ook aan uw eigen portemonnee. U wekt uw eigen energie op, en verdient binnen enkele jaren uw investering van de panelen weer terug. Illing Afbouw en Montage adviseert u graag over de mogelijkheden. Als u de overstap wilt maken naar deze vorm van groene energie kunnen wij de zonnepanelen op uw dak installeren.

Kachels en Haarden
Voor het warme gevoel van een kachel of haard bent u bij ons op het juiste adres. Wij installeren kachels en haarden en de daarbij behorende rookkanalen.

CV
Wilt u er in de winter lekker warm bij zitten? Illing Afbouw en Montage verzorgt onderhoud, installatie en reparatie van cv-ketels en radiatoren.

Uitbouw en verbouw
Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel of serre? Of wilt u ruimte ombouwen tot bijvoorbeeld slaapkamer of werkkamer? Of misschien een inloopkast in de slaapkamer laten maken? Bij ons kunt u terecht voor veel soorten verbouwingen.

Vloeren

Kozijnen

Electra